Image
Top
Menú

Argar, dissenyador gràfic i desenvolupador web

Estic especialitzat en el disseny gràfic, la creació d’imatge corporativa, el desenvolupament de pàgines web i botigues on-line.

La meva dedicació en el món del disseny va començar com a hobby. Amb el temps, vaig estudiar Art Final de Disseny Gràfic i més endavant Grau en Disseny, vaig fer d’aquest entusiasme una professió que em fascina i no deixa d’apassionar-me. Continuament em nodreixo de nous coneixements i conceptes ja que aquest món està sempre en contïnua evolució, això fa que no deixi de realitzar cursos de formació per estar al dia de les noves tecnologies.

M’agrada estar al dia de les últimes tendències de disseny i de desenvolupament web i mòbil, em considero una persona detallista i minimalista pel què fa a la meva feina. Treballo com a webmaster, desenvolupador web, dissenyador web, consultor SEO i dissenyador gràfic.

Disposo de les eines i coneixements necessaris per donar les soluciones necessàries per cadascuna de les feines que realitzo. Ja sigui per un particular, una empresa o una agència de disseny, estaré encantat de traballar amb tu per trobar la millor solució possible a les teves necessitats de comunicación gràfica i digital. Si tens alguna pregunta sobre els meus serveis o si vols sol·licitar un pressupost sense cap compromís estaré encantat d’ajudar-te, no dubtis en contactar amb mi.

Tècniques i coneixements abançats de les següents tecnologies i aptituds:

Html/Html5:

CSS/CSS3:

JavaScript-jQuery:

Php5:

MySQL:

Tècniques SEO i SEM:

Control i gestió d’impressió:

Disseny gràfic (logotip, cartell, il·lustració):

Packaging:

Sistema de gestió de continguts (WordPress, Prestashop):

Disseny web responsive:

Gestió de Xarxes Socials (Community Manager):

 

 

 

 

ratoli

Free WordPress Themes