охранное агентство | проверка сотрудников на детекторе лжи | охрана офисов самара | охрана ресторанов | услуга трезвый водитель самара

Argar, dissenyador gràfic i desenvolupador web

Estic especialitzat en el disseny gràfic, la creació d’imatge corporativa, el desenvolupament de pàgines web i botigues on-line.

La meva dedicació en el món del disseny va començar com a hobby. Amb el temps, vaig estudiar Art Final de Disseny Gràfic i més endavant Grau en Disseny, vaig fer d’aquest entusiasme una professió que em fascina i no deixa d’apassionar-me. Continuament em nodreixo de nous coneixements i conceptes ja que aquest món està sempre en contïnua evolució, això fa que no deixi de realitzar cursos de formació per estar al dia de les noves tecnologies.

M’agrada estar al dia de les últimes tendències de disseny i de desenvolupament web i mòbil, em considero una persona detallista i minimalista pel què fa a la meva feina. Treballo com a webmaster, desenvolupador web, dissenyador web, consultor SEO i dissenyador gràfic.

Disposem de les eines i coneixements necessaris per donar les soluciones necessàries per cadascuna de les feines que realitzem. Ja sigui per un particular, una empresa o una agència de disseny, estarem encantats de treballar amb tu per trobar la millor solució possible a les teves necessitats de comunicació gràfica i digital. Si tens alguna pregunta sobre els nostres serveis o si vols sol·licitar un pressupost sense cap compromís estarem encantats d’ajudar-te, no dubtis en contactar.

Actualment disposem de tot un equip profesional especialitzat en cadascun dels camps de tot el procés de creació del disseny gràfic, desenvolupament web i marketing online.

T’ajudem a crear el teu projecte?

T’ho posem fàcil, explica’ns el que necessites i t’enviarem
un pressupost a mida de les teves necessitats!

Demana pressupost

Som un estudi creatiu especialitzat en desenvolupament web

Planifiquem estratègies úniques, oferim un servei global i centralitzat, involucrant-nos en tot el procés de planificació, creativitat i producció fins a la finalització total del projecte.

Treballem de forma propera amb els nostres clients per poder oferir solucions òptimes, professionals i totalment adaptades a cada projecte.

Creativitat + Innovació

La creativitat és sempre l’ingredient bàsic per començar qualsevol projecte. Escoltem, estudiem, analitzem la teva idea i afegim la nostra experiència a cada projecte.

La innovació és l’element principal i és per això que estem en constant evolució, superant-nos a cada pas que donem i buscant la perfecció en cada projecte que realitzem.

Solucions Web

Oferim solucions comunicatives per a tot tipus d’exigències, busquem les opcions que el disseny i la comunicació ofereixen per cada objectiu.

La nostra experiència en l’empresa privada, ens permet treballar sense perdre de vista els objectius durant el procés creatiu, assegurant que es transmet la veritable essència i necessitat.

ratoli

российская премьер лига смотреть онлайн | чемпионат франции по футболу 2021 | бундеслига i 2021 | кубок америки 2021 | английская премьер лига 2021 | чемпионат германии по футболу 2021 | чемпионат португалии по футболу 2021 | чемпионат турции по футболу 2021 | футбол