Serveis de desenvolupament web

Aquí trobaràs un llistat dels serveis que ofereixo. M’encanten les tipografies, jugar amb colors, fer un cartell, crear una pàgina web, una botiga on-line, crear una nova marca… Que puc fer per tu?

SERVEIS

Especialistes en disseny web, desenvolupament web i marketing

Som especialistes en disseny gràfic, disseny web i desenvolupament web del Bruc aprop de Barcelona, especialitzada en disseny de pàgines web, botigues online intuïtives, creatives i adaptades a mòbils i tablets. Donem servei a Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Barcelona, Igualada, Esparreguera, Abrera i les províncies de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida.

A part de la teva pàgina web o botiga online també desenvolupem una estratègia de Marketing Online a Barcelona o la teva ciutat perquè mitjançant el posicionament natural (SEO), Adwords (SEM) i les xarxes socials puguis arribar als teus clients potencials.

Disseny Gràfic i desenvolupament web Igualada

 

 

 

 

Disseny Gràfic

Disseny Gràfic

Creació de la imatge corporativa, publicitat i packaging a través de targetes de visita, flyers, díptics, tríptics, pòsters, bolígrafs, calendaris i tot el que necessiti la seva empresa.

Pàgines Web

Pàgines Web

Disseny de Pàgines Web dinàmiques creades a mida de cada client i de les seves necessitats. Adaptació d’eines que li permetran gestionar el seu propi contingut.

Botigues Online

Botigues Online

Disseny i creació de comerços electrònics i catàlegs virtuals per la venta i gestió dels teus productes, albarans i factures per fer-te les transaccions molt més senzilles i eficaces.

Marketing

Marketing Online

Promoció de la teva pàgina web o botiga on-line a Internet per augmentar les teves ventes o llista de contactes amb les tècniques de marketing és la fórmula perfecta.

Suport i manteniment

Suport i manteniment

Ofereixo els meus coneixements per donar suport i manteniment en tot el que us sigui necessari en els camps del disseny gràfic i desenvolupament web.

Allotjament i Dominis

Allotjament i Dominis

Ofereixo un servei personal per la creació i el manteniment dels teus dominis, comptes de correu i allotjament de la teva pàgina web o botiga on-line.